.

.

torsdag 7. januar 2016

Jevnt mot Nordre Sande

Torsdag reiste 4 biler med totalt 9 Divas til Sande for kamp mot Nordre Sande. Snøen lavet ned og til tross for store måkeressurser og innsats var det nesten skiføre på isen. Divasene fikk æren å få den store hjemmegarderoben medans hjemmelaget klemte inn seg i et mye mindre rom. Tusen takk Nordre Sande for det! Nordre Sande ligger som nr. 2 i tabellen men det var lite respekt å se i Divasene fra start. Divasene hadde det meste av spillet i første periode men litt vanskelig å sette ballen i mål. 1.e periode sluttet 2-1 til hjemmelaget. I andre periode gjorde hjemmelaget ganske raskt 2 mål og noen tenkte kanskje at 4-1 henter Divasene ikke igjen. Men etter en massiv sluttspurt med stort trøkk mot hjemmelagets mål kom ikke bare 4-2 men også 4-3 og til slutt også 4-4. Flott innsats ! Agathe og Maria vaktet buret og gjorde det glimrende. Maria fikk testet sine nye leggskinn med noen flotte benparader. Dette må ha vært en av de beste kampene Divas har spilt. Ikke så mye klyngebandy og flere flotte sentringer i laget. Det mest gledjende var at spillerne oppdaget hva bakkene kan brukes til i angrep, kanskje for at de idag var flinke til å følge med opp i angrep, men det var flere flotte tilbakespill til bakkene og omstart av angrepsbølge. Dette var utrolig gøy ( men kanskje litt formspennende) å få være med på! Dette går så absolutt riktig vei - flott innsats idag Divas!